Nye Kawasaki KX250 og KX250X for 2025

Kawasakis 250 offroadere får omfattende opggradering for 2025.

Den nye KX250 får oppgraderinger på flere viktige områder – både for bedre ytelse på banen, men også for å gjøre den klar for KRT MX2 Championship neste sesong.
Av nyheter kan nevnes: motoreffekten ved lave- og mellomturtall forbedret for 2025. Takket være revidert eksosanlegg og innsug er gasskontrollen ved utgang av sving bedre. Oppgradert ramme og fjæring gjør KX250 og KX250X enda mer lettkjørte. I tillegg gjør nye karosserideler det lettere for føreren å bevege seg på sykkelen.
Andre nyheter: Power Modes og Kawasaki Traction Control kan enkelt velges fra en ny bryter på venstre styre. Ved hjelp av Kawasakis unike Rideology App, som er spesielt tilpasset KX, kan motorkarakteristikk justeres fra Smartphone. Motoren er også oppgradert med nytt stempel og balanseaksel for å gi mer kraft på lavere- og mellomturtall, samt dempe vibrasjoner. Luftboks er også optimalisert, og endringene gir motoren betydelig mer dreiemoment. Hydraulisk clutch gir mer direkte følelse og letter jobben for venstre hånd.
Chassismessig er rammen tilpasset endringene i eksos og innsug. Gaffelen er en Showa 49mm USD og bakfjæringen er en ny Unit Trak. Justerbart styre og fothviler lar føreren tilpasse ergonomi til egne behov.
Enduromodellen KX250X får de samme omfattende oppdateringene for 2025-sesongen. I tillegg, et fjæringsoppsett tilpasset enduro med 21”/18” hjul utstyrt med enduro-dekk og praktiske standardfunksjoneroner som støtte.
KX250 / KX250X 2025 års modellfarge: Lime Green

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser