Ny ZX-6R fra Kawasaki

Kawasaki gir sportssykkelmarkedet en ny ZX-6R Ninja til 2019, og her kan du lese om oppdateringene.

Den 636 kubikkcentimeter store motoren er blitt oppdatert med quickshifter, og den har fått et nytt instrumentpanel med nye funksjoner, som blant annet viser gjenstående bensinmengde, samt indikator for drivstofføkonomi. 

For den som vil benytte ZX-6R til banekjøring, leveres sykkelen allerede fra fabrikken med Battlax Hypersport S22-dekk, den tidligere nevnte quickshifteren, og justerbar girindikator. M50-monoblock-kalipere fra Brembo i kombinasjon med 330 millimeters skiver borger for rask oppbremsing, og dette er en fordel når du vil stoppe sykkelen med en tjenestevekt på 206 kilo. Akselerasjonen får du ved hjelp av motorens maksimale 136 hester ved 13 500 rpm.

Forgaffelen på 43 millimeter er ifølge opplysningene fra fabrikken fullt justerbar, og bakfjæringen har justerbar forspenning og trinnløs justerbar kompresjon. Utover dette har Kawasaki utstyrt motorsykkelen med slureclutch for å gjøre hverdagen lettere for sine Ninja-førere. Et 12-volts strømuttak finnes som standard. Öhlins styredemper kan bestilles som ekstrautstyr. Øvrig tilbehør som kan bestilles, er blant annet en lakkert kuts.  

Ny LED-belysning og nye kåper gir sykkelen et aggressivt utseende, og Kawasaki mener at de har bygd en velbalansert motorsykkel for både gate og bane med sin nye ZX-6R Ninja. 

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser