Ny Triumph Trident 660

Naken, frekk og med moment i midten!

Triumph har som mål å kuppe den stadig mer populære mellomklassen med nye Trident, utstyrt med 660 ccm tresylindret motor og klasseledende elektronikk. Prisen er også konkurransedyktig: 119.900,-! Den nye Trident er en begynnermodell som går rett i strupen på de mer etablerte konkurrentene i mellomklassen. Motoren på 660 ccm er ny, men basert på Street Triple. Den yter 80 hk ved 10.250 omdreininger og har 64 Nm ved 6.250. En triple kombinerer fordelene til twin og rekkefirer, noe som vises ved at Trident har 90% av momentet tilgjengelig allerede ved 3600 omdreininger.

TFT instrument med mange muligheter

Sykkelen kan leveres som A2 med elektronisk struping som kan fjernes når A-lappen er i boks. Trident er bygget med tanke på maksimal kjøreglede og den er kjapp og lettmanøvrert. Elektronikken er klasseledende: 2 Ride Modes: Road og Rain – som begge gir full effekt, men varierer måten effekten leveres. Traction kontroll er tilpasset hvert Ride Mode og kan koples ut. Instrumentet har TFT display med connectivity for musikk, navi og GoPro.

Sykkelen leveres i 4 fargevarianter

Chassis er stålrør, fjæringen er levert av Showa og ABS-bremsene kommer fra Nissin. Utseendet er inspirert av klassisk Triumph-design, men linjeføringen er frekk og aggressiv. Hvis du vil lage din egen versjon finnes det allerede 45 forskjellige optiondeler å leke med. Serviceperioden er hele 16.000 kilometer og servicekostnadene hevdes å være klassens laveste.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser