Ny rekord igjen!

Tallene er ikke mindre enn svært imponerende når vi bare for tre-fire uker siden lå ganske konstant rett under 40 000 ukentlige besøk.
Undertegnede måtte dobbeltsjekke både kalenderen og besøkstallene, og så til sin store overraskelse at det nok var riktig det han først trodde. 56 000 besøkende på bike.no den siste uken i februar. Til sammenlikning hadde vi samme uke i fjor 30 000 besøkende.

Grunnen til at overraskelsen er at tidligere har vi nemlig sett at interessen for bike.no er desidert størst når motorsykkelsesongen er på sitt mest aktive. Så vi gleder oss til å se hvor dette ender.

Vi har også en stabilt bra økning i antall registrerte medlemmer på bike.no. Hele 7 167 personer er for tiden medlemmer av Norges raskeste klubb. Og det skulle ikke forundre meg om vi runder 7 200 i løpet av uka.

Ny konkurranse
I løpet av dagen lanserer vi dessuten en helt ny konkurranse for våre medlemmer. Skrivelysten er allerede veldig god, men vi ønsker å stimulere til enda flere innlegg. Derfor kommer vi hver uke til å premiere ukas beste innlegg. Det er på forhånd ikke satt noen kriterier for hva som er et godt innlegg, men hver uke plukker vi ut en vi synes har vært heldig med sine tastetrykk i løpet av uken som gikk. Det betyr at dette selvfølgelig blir en 100 % subjektiv vurdering gjort av oss i redaksjonen, men vi håper likevel at det kan være en liten gulrot.

Fortsett å klikk dere inn på bike.no, les bladet og bruk forumet som aldri før!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser