Ny R 1200 RT og R 1200 ST

Slik lyder pressemeldingen vi har fått fra BMW i dag:
«Kort tid etter den fenomenale mottagelsen av R 1200GS lanserer BMW Motorrad nå to nye modeller igjen. Modelloffensiven fortsetter med visningen av den helt nye touringmodellen R 1200 RT ved Bologna Motor Show 2. desember. Salget av denne modellen vil starte i januar 2005.

Til sesongstart kommer også den helt nye sport touringmodellen R 1200 ST. Dette blir da den tredje modellen i rekken av den nye boxer- generasjonen, og er oppfølgeren til R 1150 RS.

Utviklingen av de to nye modellene er basert på motoren, det innovative chassi og øvrig moderne teknologi fra R 1200 GS. Både den nye sportsmodellen og touringsykkelen imponerer med større motorkraft og lavere vekt. R 1200 RT har perfekte kjøre-egenskaper og komfort.

Med 110 hk og vekt under 260 kg garanteres topp kjøreglede både for korte og lange turer. R 1200 ST har samme antall hk mens vekten er redusert med 30 kg. R 1200ST er derfor enda mere dynamisk og vil tiltale motorsyklister med en enda mere sporty kjørestil.

Begge modellene har design som karakteriseres av stramme og tydelige linjer. På R 1200 RT er sidedekslene inndelt i separate områder og ligger på forskjellige høydenivå. Dette forsterker inntrykket av en letthåndterlig motorsykkel. Sammen med det elektrisk justerbare kåpeglassset beskytter kåpen selvfølgelig optimalt både fører og passasjer mot vær og vind.

De dobble lyktene på R 1200ST med tydelige konturer gir sykkelen et karakteristisk og spennende utseende. BMW Motorrad har igjen laget en motorsykke med tydelige og sporty linjer, samtidig som komfort og sikkerhet er på høyeste nivå.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser