Ny og spennende satsing for Helge Spjeldnes

Helge – som sikter mot en kongepokal i Superbike i 2019 – har fått med seg et spennende lag i år. I løpet av sesongen skal gårdsmekanikeren lære opp forhenværende svømmer og nåværende finansrådgiver og modell Lavrans Solli (26), som har som mål å vinne Norgescupen i 600-klassen i 2018, og bli norsk mester i Superstock 600 i 2019. Lavrans tar nå sin lange toppidrettserfaring med inn i teamet, og skal gi verdifulle tips om fysisk trening til de øvrige. Han er tidligere olympisk svømmer med verdensmesterskap og en rekke norgesmesterskap på erfaringslisten. Det står tre kongepokaler på hylla hjemme.

Teamsjef og reservefører er ringrev Syver Anmarkrud. Teamet har også med svigerfar til Lavrans, Jul Johansen, som er hjelpemann og classic roadracing-utøver. Med til Jerez i Spania for litt siden hadde de i tillegg Espen Klev (Klev Tuning) og mekanikerne Kjetil Klev og Kenneth Friberg, som de regner med vil bistå rundt på de ulike banene i løpet av sesongen.

Helge sitter i salen på en Yamaha R1, Syver kjører Superbike/Superstock 600 med henholdsvis Yamaha R1 og R6, og Lavrans skal gjennomføre sin første sesong med en Yamaha R6.

Teamet heter Daimex Racing Team, og har navn etter årets hovedsponsor.

Bildene er levert av teamet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser