Ny Kawasaki-forhandler i Oslo

1. februar åpner den tidligere Honda/Kellox-mannen Tom Melby en kombinert kjøreskole og motorsykkelbutikk på Stovner i Oslo. Og det var en glad og spent kommende daglig leder Bike snakket med i dag.
– Kort fortalt blir det en ny Kawasaki-butikk i Oslo sammen med en ny kjøreskole vi etablerer, AB Trafikksenter AS. Lokalene skal ligge på Rommen/Stovner-området i Oslo. Hoveddelen vil være trafikkskolen, men fra de samme lokalene skal vi selge Kawasakis motorsykler, lettsykler, mopeder og bekledning.

Familieforetak
Tom Melby skal fungere som daglig leder og med seg får han med seg blant annet sin egen datter Kristine Melby som hovedaksjonær og trafikklærer og Bjørn Wegersen som trafikklærer. Hvem som skal stå for salg og kunnskap i butikken er foreløpig ikke helt spikret. Når det gjelder service og versted vil den nye Kawaforhandleren ha et samarbeid med Fastbikes i Oslo.

Melby er for mange et kjent ansikt på ulike motorsykkelarrangement og han lover å være aktiv mot norske motorsyklister også fremover.
– Siden vi er så heldige å ha en skoledel med mye plass i forbindelse med butikklokalene vil vi satse på å invitere og samle racinginteresserte når det kjøres løp internasjonalt. Etterpå kan vi som har lyst kjøre oss en tur. Dette skal bli ordentlig gøyalt og spennende og jeg gleder meg til å åpne dørene, forteller Melby i kjent stil.

Totalt vil de nye lokalene være rundt 310 kvadratmeter og åpningen er foreløpig satt til 1. februar.

Er du glad for at Kawasaki er tilbake i Oslo?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser