Ny Kawasaki Eliminator for 2024

Kawasaki Eliminator – ny A2 cruiser fra Kawasaki. Mer detaljer kommer senere

Eliminator-navnet er et velkomment gjensyn i Kawasakis modellutvalg for 2024. Det er en helt ny modell og konseptet er døpt Eliminator med slagordet “Just Ride”. Den nye Eliminator gir kundene enda et Kawasaki-valg i den Europeiske A2-klassen og har urban cruiser-styling med et lavt og komfortabelt sete og 18” hjul framme og 16” bak – i ekte cruiserstil. Eliminator har en helt ny type fagverksramme og en 451 cm3 Ninja-basert parallelltwin motor som drar sterkt på lavt turtall, kombinert med et livlig øvre turtallsområde. Eliminator er inspirert av tidligere modeller med samme navn og 2024 maskinen har en bakpart som gjenspeiler arven, mens de doble støtdemperne bak hjelper det “tradisjonelle møter moderne” utseende. Føreren har en naturlig og avslappet kjørestilling og sykkelen er designet for å være passasjervennlig. Eliminator er nå også utstyrt med digital instrumentering og assist- og slipperclutch.

Med fokus på det Kawasaki kaller “design-tilnærming” blir alle 2024 Eliminator spesifikasjonene snart offentliggjort – sammen med mange originale tilbehørsprodukter. To fargealternativer er blitt bekreftet: Metallic Flat Spark Black og Metallic Matte Carbon Gray/Flat Ebony.
Det sies at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves. Eliminator-kunder må vente litt til før alle fakta om det nye tilskuddet til Kawasaki Cruiser-utvalget kommer på bordet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser