Ny importør for NG Brake Disc

NG lager kvalitetsbremseskiver for motorsykkel, motorcross, moped, scooter og ATV, og er i dag representert i ca 15 land verden over. Firmaet ble startet i 1969, men det var først i 1997 at firmaet startet med design og produksjon av bremseskiver.

Ifølge pressemeldingen fra MC-Deler AS blir det i produksjonen kun brukt materialer av særdeles høy kvalitet og maskinene som fremstiller produktene er av de mest moderne i verden. Det skulle borge for et godt sluttresultat.

Lavest pris
NG har oppnådd høy anerkjennelse for bremseskivene sine, som et bevis på dette så finner du NG sine bremseskiver originalmontert på over 30 forskjellige MC-merker. Vi nevner: Honda, Suzuki, Yamaha, Peugeot, KTM, Motorhispania og Rieju som de mest kjente. Totalt dekker utvalget ca 600 modeller.

Importøren har allerede de mest etterspurte bremseskivene i hyllene og skulle noen ha en «ukurrant» modell så er leveringstiden overkommelig. Det som vil bli største forskjellen i forhold til tidligere er prisene. MC-Deler AS selger direkte til sluttbrukere og prisen skal derfor ligge godt under andre tilbydere i markedet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser