Ny Husqvarna Svartpilen 801 er rett rundt hjørnet

Prototype Husqvarna 801 Svartpilen med lakkdesign som skjuler detaljer.

Husqvarna Motorcycles lanserer sin nyeste og største gatesykkel – 2024 Svartpilen 801 – den 19. mars. Den helt nye mellomvektsmodellen er konstruert for å levere en kombinasjon av ytelse, smidighet og moderne stil for å ta kjøringen til enda større høyder.
Sykkelen veier bare 181 kg og har en kompakt, parallelltwin som yter 105 hk. Det gir Svartpilen 801 et interessant kraft-til-vekt-forhold. Allsidigheten forbedres ytterligere av toppmoderne elektroniske assistansesystemer, inkludert Easy Shift for sømløse girskift. En klasseledende teknologipakke maksimerer samtidig kjøreopplevelsen og sikkerheten.
Den særpregede og minimalistiske stilen til den nye Svartpilen 801 er et resultat av unike komponenter som kombineres for å skape en unik, scrambler-inspirert motorsykkel. Slankt, ergonomisk karosseri gir god bevegelsesfrihet for føreren, mens styredemperen og justerbar WP-fjæring gir eksepsjonell komfort på hver tur. Fullstendig spesifikasjon, bilder og tekniske data for den nye Svartpilen 801 kommer 19. mars 2024.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser