Ny banerekord på Ole Bjørn Plassen

I går hadde han tekniske problemer på kvalen, og valgte å bytte motor før racet. Teamet rakk dette på 2,5 timer takket være en formidabel innsats. Ole Bjørn måtte imidlertid starte fra pit lane. Han var 20 sekunder bak teten på første runde, men vant likevel racet med 10 sekunder.

Marius Ripel Jensen og Henning Flathaug tok andre- og tredjeplassen. Henning slet lenge med å komme seg forbi Stig Flemming Jensen, men klarte det da sistnevnte gjorde en feil. Da var det imidlertid for sent å ta igjen Marius Ripel Jensen.

I dagens race var målet for Ole Bjørn Plassen å kjøre sitt eget løp og gå for ny banerekord, og teamet melder at sju av fjorten runder var under hans gamle rekord. Den nye lyder på 1.25,348. Til slutt ble seieren i racet på over 30 sekunder. Teamet var på forhånd litt usikre på om det ville gå å sette banerekord, siden bilracing og spesielt drifting har negatv innvirkning på grepet i asfalten for dem som kjører på to hjul. Men dette er nok det raskeste racet Ole Bjørn har kjørt i Norge noensinne.

Det ble nok en andreplass på Marius Ripel Jensen, mens Andreas Røsstad tok bronsen i dag.

Plassen RoadRacing Teams andre fører, Jesper Jeppesen, fullførte helgens to race på en 12. og 10. plass. Dette var gledelig siden sesongen ellers har vært preget av litt tekniske problemer og uhell.

Tidligere Formel 1-stjerne Mark Webber besøkte også teamet i helgen. Han ble blant annet med Ole Bjørn på startplata for å få litt innblikk i hvordan en roadracingfører har det før et løp.

Nå forbereder teamet seg til de siste løpene i det spanske Superbike-mesterskapet.

Sølvet i sammendraget gikk til Henning Flathaug. Etter gårsdagens race ledet han med 19 poeng på Marius Ripel Jensen, og det holdt dermed med femteplassen Henning kjørte inn til i dag. Han har manglet litt godfølelse i helgen, så resultatet betegnes som innafor. Henning takker sine trofaste samarbeidspartnere og konkurrentene, som har gjort sesongen spennende og innholdsrik. Til vinteren skal det trenes mest mulig både hjemme og i Spania.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser