Ny Aprilia prøvehørt

Det er ingen tvil om at Aprilia satser hardt om dagen. Under guiding i Aprilias utviklingslokaler så vi blant annet en 1200 kubikks v-twin som skal sitte i en kommende modell (muligens en større Shiver). Der så vi også en mer rampete variant på SL 750 Shiver, NA 850 Mana med automatgir i touringutførelse med vesker og kåpe.

– På Milanomessen i november kommer vi til å introdusere flere nye motorsykler og konsept, fortalte Francesco Polimeni, hovedansvarlig for Aprilias motorsykkeldivisjon som satser hardt den nærmeste tiden.

Shiver som modell
Nye Shiver kommer til våre naboer i Sverige i august og det er den første motorsykkelen som Aprilia lager helt på egen hånd etter sammenslåingen med Piaggio. Shiver kommer til å stå som grunn for et antall modellvarianter fremover.

Noen eksemplarer av den kommende V4en så vi også. Bike har tidligere rapportert om RS 1000 som er en 65 graders V4-motor ment for å vinne Superbike-VM i 2008 og deretter plasseres i en gatemaskin.
Ifølge spesifikasjoner har den 210 hestekrefter ved 13500 omdreininger og Bike kan etter prøvehøring bekrefte at motorlyden gir oss frysninger…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser