Ny Aprilia-importør klar

Loxkel AS hører under samme paraply som Kellox AS. Kellox er som kjent Honda-importør. Fra før av er Loxkel AS importør for Piaggo, Vespa, Gilera, Kymco og Tohatsu (påhengsmotorer) som alle er produkter i det italienske Piaggio-konsernet, som altså også har Aprilia og Moto Guzzi.

Signerte i dag
– Avtalen ble signert i dag. Vi er veldig fornøyd med dette, sier markedssjef Olaf Olstad. Han legger ikke skjul på at en del spørsmål måtte avklares før de kunne signere papirene. Blant annet er det en kjent sak at leveringen av deler var et stort problem hos den tidligere importøren.

– Vi har vært klare på en del ting som måtte avklares for å kunne ivareta interessene til eksisterende Aprilia-kunder. Vi stilte derfor en del tydelige krav til Piaggio-gruppen, blant annet reklamasjonsspørsmålet, sier Olstad.

Allerde kompetanse
Han forteller at de første motorsyklene fra Aprilia og Moto Guzzi vil være i norske butikker allerede fra januar. Forhandlerleddet er ikke endelig avklart, men det vil skje i løpet av de kommende ukene. Loxkel AS sender personale allerede neste uke til Italia og de har allerede folk med Aprilia-kompetanse i lokalene. Det lover godt for de mange Aprilia- og Moto Guzzi-kundene i Norge.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser