Norvald Haaland Norgesmester

It`s hope in a…
Carl Berthelsen kom stinn av selvtillit fra en vellykket helg på Karlskoga, og hadde så absolutt ikke gitt opp håpet om å klå Norvald Haaland. 
Men det forutsatte at han halte i land seieren i begge løpene, og at Haaland havnet på tredje eller lenger ned.
Slik gikk det altså ikke.

Det endte med seier i første løp for Haaland, med Berthelsen snaue 2,5 sek. bak.
I løp 2, som ble kortet ned etter en avkjøring med påfølgende rødflagging, viste Ole Bjørn Plassen klasse. Han satset maks ut fra start, satt ny banerekord, og kunne innkassere seieren. Samt forberede seg på å få tildelt bronsemedaljen.
Carl kom snaue tre sekunder bak, fulgt av Mester Haaland.

Haaland "Lurte seg selv"
Etter første løp ledet Norvald med 20 poeng. På spørsmålet om han hadde tenkt å safe i siste, svarer den nybakte norgesmesteren:
-Jeg har ledet mesterskap før, og det har gått rett Vest flere ganger. Jeg prøvde å tenke "det er et løp til". Vi skal jo kjøre på Motorsportfestivalen på Rudskogen, selv om det kun er klubbløp. 
Så jeg motiverte meg selv med at det er et løp til, og at nå måtte jeg kjøre sånn som jeg bruker å gjøre. Men jeg må innrømme at jeg bannet for meg selv, "F…, nå har jeg lyst til å ta igjen han Plassen!" Men jeg fikk beskjed om å roe meg ned og sikre.

Norvald teller litt på knappene om han skal fortsette karrieren.
Tull og tøys! Bare unge mannen, jo!

Berthelsen: "Sølv er jo First Looser!"
Jeg er jo alltid skuffa når jeg ikke vinner. Men jeg var ikke god nok, så det er greit det. Hadde jo håpet å vinne Nm sammenlagt, men med den historien vi har hatt de siste åra, så skal vi være veldig fornøyd. 
Det går den rette veien. Vi glimter jo til innimellom og gjør det dødsbra. Vant på Karlskoga og var raskest totalt på kvalen her på Våler, så det er veldig mye positivt.
Men formen svinger fortsatt veldig.

På vår påstand om at sølv tross alt er bra, kommer svaret kontant:
-Det er jo First Looser! Sånn er det bare. Jeg har fått sølv før, jeg trenger det ikke, og det er jo ingen av oss som jobber og sliter sånn som vi gjør for å få sølv! Men samtidig er alle veldig bevisste på hva vi har vært igjennom. Vi gir ikke opp og vi kommer bare til å bli sterkere og sterkere.
Norvald vinner Nm fortjent. Synes han får litt lite motstand, men det er jo vår feil.

Carl satser for fullt inn mot 2013. Det håper vi Norvald og de andre også gjør!

 


 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser