Norske pallplasser i Nordisk

I helgen var det sesongens første løp her hjemme i Norden på den tidligere VM-banen i Anderstorp i Sverige. Spesielt bra gikk det for Tage Solberg og Norvald Haaland som sikret seg henholdsvis en andreplass og to tredjeplasser.

 

Solberg har hatt en tøff vinter, men før helgen varslet Solberg at han skulle gå for seier i Sverige. Selv om det ikke ble gullpokal er han storfornøyd med helgens andre- og femteplass.
– Dette var akkurat det jeg trengte nå for å komme meg opp på et bra nivå tidlig i sesongen. En andre- og femteplass er jeg storfornøyd med i tillegg til å ha gjort det bra på banen hele helgen.

Også gamlefar Norvald Haaland hadde grunn til å smile i skjeggstubbene etter årets første løp. Han tok starten i begge løpene og ledet gjennom første sving, men ble passert av to førere i begge race, og endte dermed på tredjeplass i begge løpene. Svenske Andreas Mårtensson vant begge løpene.

Resultater for andre norske førere:
Superbike: Carl Berthelsen 4 og 7, Erik Magnus Ekjord 15 og 10 og Daniel Østbye DNF og 5.
Superstock 600: Remi Verås Aukland ble nummer 15 og 10.
Rookie 1000: Thomas Anker Iversen ble nummer 2 og 5, Thomas Mysen nummer 16 og 12, mens Nikolai Fjeldal endte på 15. plass i det andre heatet. 

Neste utfordring for norske førere blir første NM-runde på Rudskogen 1.-2. juni. Da ventes det innbitt racing i superbike-klassen, siden førerne i år kjemper om Kongepokal.

Hvem tror du vinner Kongepokalen i år?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser