Norge er vertsland for KTM Adventure Rally 2023

Vi er i gang med et nytt år og det betyr blant annet at den årlige utgaven av det europeiske KTM ADVENTURE RALLY kjøres i Norge.
KTM ADVENTURE RALLY arrangeres 24. – 28. juli 2023 og den norske utgaven starter fra Kvitfjell Hotel, ved Lillehammer. I tillegg til guidede grupper vil det også være mulig å navigere ved hjelp av GPS-instruksjoner. KTM-ambassadører som Chris Birch vil være til stede for å dele sine erfaringer, kjøretips og andre gode råd. Hver dag av arrangementet inkluderer middag, musikk og underholdning mens KTMs tekniske team sørger for at det oransje maskineriet er i god form til neste dags eventyr.
Ved å delta i arrangementet slipper du alt bryet med å finne overnatting og letingen etter den perfekte blandingen av naturskjønne, men utfordrende og spennende ruter. I dette tilfellet trenger du bare å møte opp med en KTM og deretter nyte eventyret.
For første gang vil bestillinger for KTM ADVENTURE RALLY gjøres online etter først til mølla-prinsippet. Bookingportalen åpner for bestillinger 28. februar 2023, hvor det også vil bli gitt prisinformasjon.

Kjekt å vite om 2023 KTM ADVENTURE RALLY:
– 150 plasser for alle KTM-førere (og muligens andre) etter førstemann-til-mølla-prinsippet
– Norge er vertsland for 2023-arrangementet, som finner sted fra 24. juli (påmeldingsdag), 25.-27. juli (kjøredager) og 28. juli (avreisedag).
– Begrenset antall plasser tilgjengelig og online bestilling mulig fra 28. februar

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser