Nok en ny rekord for bike.no

Vi i Bike var dumme nok til å tro at mars måned – med MC-messe og våryre motorsyklister – skulle være årets høydepunkt når det gjelder besøkstall på bike.no. Så feil kunne vi ta. Selv om 70 501 unike brukere var fabelaktige tall og soleklar rekord, skulle det altså ikke gå mer enn to måneder før rekorden var historie.

I mai var nemlig hele 77 947 unike brukere innom sidene våre, noe som er ellevilt. Trafikken er firedoblet de siste fire årene og vi må nok en gang sprette korken på Farris-flaskene våre.
– Det er særdeles gledelig og faktisk også litt overraskende at tallene bare fortsetter å stige i dette tempoet, sier webansvarlig Eskil Bjørshol.

Mer konkurranse
– I en mediehverdag med stadig flere tilbydere, både nasjonalt og internasjonalt, og et halvlabert motorsykkelsalg skulle en tro at besøkstallene kanskje hadde flatet ut noe, men dette viser åpenbart at vi gjør noe riktig.

Bjørshol peker først og fremst på forumet som vinneroppskriften.
– Vi er i den heldig posisjonen at vi har satset på forumet vårt over flere år allerede og folk er både vant til og setter pris på en slik tjeneste. Her får folk svar på både kompliserte tekniske spørsmål og muligheten til å prate skit med likesinnede. Vi ser jo at mange av brukerne våre har vært her i mange år, så det er innlysende at tilbudet fungerer.

Selvsagt spiller også faktorer som flere forskjellige pc-er per person og den virkelige sesongstarten viktige roller når tallene skal forklares. Uansett, vi i redaksjonen håper du fortsetter å besøke bike.no.

Hvorfor er du på bike.no?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser