Noen til Qatar, andre til MC-messen

Christer har trukket vinnerloddet i år. Når jeg skriver dette så kjører han som eneste skandinav nye Kawasaki H2 og H2R på Losail i Qatar. Det er ikke så mye mer å si om det, Christer er i himmelrike. Du finner snart en sak om hans inntrykk her på bike.no. 

Magnus derimot,  han er på E18.  På vei fra Stockholm til Lillestrøm på sin Ducati med piggdekk. Et ikke like varmt, glamorøst og morsomt sted. I helgen er det MC-messe på Lillestrøm og både jeg og Magnus skal dit. Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg også ikke kjører motorsykkel dit fra Stockholm slik som Magnus gjør. For at det finnes noe som heter fly og sist jeg sjekket så har ikke en 690 Enduro R suverene touringegenskaper. 

På mandag i neste uke drar Stig-Roar til Spania for prøvekjøring av dekk, og på tirsdag stråler resten av redaksjonen. Da skal vi nemlig kjøre årets første test! Det blir Aprilia Caponord Rally, KTM 1290 Super Adventure og BMW R1200GSA som gjør opp seg i mellom på jakt etter våren. Tidlig på tirsdag styrer vi sørover og du vil garantert finne blogger på bike.no underveis. 

Vi har altså en del å sysselsette oss med, utover den vanlige bladproduksjonen. Hold utkikk her på bike.no!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser