Mye action, lite folk

Banerekorder, torpedering, krasjer, røde flagg, svarte flagg og hjelmer overfylt med adrenalin var ikke nok til å trekke folk til Rudskogen.

Tommy Ek i arrangørklubben Borg MC, sier til SA at han likevel er storfornøyd med helgens arrangement.
– Vi kan ikke si oss noe annet enn storfornøyde med helgen her på Rudskogen. Ingen alvorlige skader har oppstått, og ellers har alt gått strålende. Det eneste må være at vi hadde håpet på litt flere tilskuere. Vi var litt uheldige med at klimakonserten var akkurat denne helgen, og samtidig har det vært strålende vær. Det har nok ført til at mange valgte å ta en tur på sjøen framfor en tur på Rudskogen.

Sprellende i grusen
Synd, for det var mye action de fremmøtte kunne kose seg med i finværet. Mest oppstyr ble det ikke overraskende i den største klassen, superbike. Om det var varmen som spilte inn vites ikke, men en overivrig Jan Roar Ims torpederte i hvert fall lederen Norvald Haaland på slutten av det første løpet. Sistnevnte endte forbanna og sprellende i grusen. Ims ble disket, og den vanligvis så blide sørlendingen Carl Berthelsen var ikke fullt så blid, selv om han fikk seieren.
– Det går ikke an å holde på sånn. Først holder han på å kjøre meg av banen, før han feier Haaland av banen. Da er det ikke bare varmen som er problemet, sa Berthelsen med klar adresse til Ims.

Bikes generelle obeservasjon kan uttrykkes på følgende måte. Jo mer kubikk førerne hadde til rådighet, jo mer bråk og tull. Søndagens løp ble etterhvert såpass forsinket at de som faktisk hadde tatt turen, skal ha ros hvis de holdt ut til slutten.

Men, det er på ingen måte meningen å være negativ, for arrangørene kan ikke klandres for noen få føreres mangel på selvinnsikt. Arrangementet var etter det vi kunne bedømme strålende gjennomført. Folk i alle aldre koste seg og muligheten for å «mingle» med både førere og team mellom løpene er absolutt et positivt tiltak. Under kan du se noen av inntrykkene Bikes utsendte fikk festet til minnebrikken.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser