MREXX, en ny kongebutikk?

Mars skulle det være offisiell åpning av den nye forhandleren MREXX, men av naturlige årsaker som Covid-19 ble dette utsatt. De har vært åpne et par ukers tid i forkant og har allerede rukket å selge noen sykler. Her satses det i hovedsak på Adventure, lett-sykkel, A2, offroad, enduro og cross, men de vil også kunne levere alt av KTM’s brede modellkatalog. Med så store merker som Honda (kun cross) og KTM skulle det absolutt være nok av kunder i området. Folk er vante med å frekventere i disse lokalene, men da under navnet Star Motor. MREXX fortsetter da også med de samme produktene som har vært her tidligere, som FOX, Renthal, Motorex og andre kvalitetsvarer,men de har også fjernet en del merker for å kutte ned til det aller mest nødvendige. Dette er en bevisst handling, for butikken vil kunne tilby færre merker, men også ha større søkelys på det de selger.

Mats Wike Runningen (Daglig Leder), Mikkel Mikkelsen (Selger),Pål Øen Hansen (Selger)

For å åpne en ny butikk i denne bransjen trengs det enormt med pågangsmot og ikke minst investorer villige til å satse på en vanskelig bransje. Dette har de fått med på laget og de har også fått kyndig hjelp fra en veteran i bransjen, nemlig Stian Ørneberg som drev Star Motor. Stian sa det er positivt KTM og Honda fortsetter å være tilgjengelig i området og at han var villig til å ofre et halvt års tid på å hjelpe den nye butikken opp på beina før han seiler sin egen sjø. Denne hjelpen er helt avgjørende for oss sier daglig leder Mats Wike Runningen, for Stians erfaring, kjennskap til markedet og våre leverandører gjør at butikken får en flying start. Alt ville blitt tyngre uten denne hjelpen.
De er til sammen 8 som skal drive butikken, alle med erfaring fra mc-miljøet, så kunnskap om produktene vil være gode. Her er service satt i forsete og de ønsker alle velkommen til butikken. De vil også være til stede ved arrangementer med egen bil for at kundene skal merke deres tilstedeværelse, noe som er viktig i spesielt crossbransjen.
Det er viktig at den yngre generasjonen får innpass, for i fremtiden er det jo de som skal føre tradisjonen på to hjul videre. Trender forandrer seg, og det kan til tider være fint å snakke med noen på ens egen alder om erfaringer rundt kjøring. Vi ønsker dette nye og friske pustet lykke til, måtte det gå de vel, for bredde er alltid bra i mc-bransjen

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser