Motorsport i helgen

Denne helgen har ett av verdens største omreisende sirkus, MotoGP, destinasjon Assen i Nederland. Stoner, Rossi, Pedrosa og de andre gutta med baller av stål skal nok en gang kjempe om sårt tiltrengte poeng.

Og når MotoGP-gutta slår seg ned i Assen følger morgendagens stjerner i Red Bull Rookies Cup etter. Det skulle nå være undødvendig å nevne det, men dette er altså klassen hvor vårt største roadracingtalent, Sturla Borch Fagerhaug kjører. Foreløpig har unggutten fra Heggedal kjørt vanvittig bra og ligger på en sterk 6. plass i sammendraget. Bike vet at mange av de store MotoGP-teamene har flere par øyne rettet mot denne klassen og det er ikke utopi å tro at flere av de beste i sammendraget vil få tilbud om å kjøre MotoGP allerede neste år.

Et sterk resultat av Sturla på Assen vil i så måte ikke redusere de sjansene.

Men det er ikke bare på asafalt det foregår i helgen. Kenneth Gundersen og Fredrik Aulisether kjører VM i MX i Uddevalla. Begge to har levert gode resultater tidligere i sesongen så sjansene for gode resultater er absolutt tilstede. Det er heller ikke lenger biten fra Norge enn at det er fare for at et par nordmenn kan ta turen over grensen i helga.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser