MotoGP på Viasat

Bike har tidligere lansert Viasat som det kanskje heteste alternativet når det gjelder sending av MotoGP i Norge og i dag har vi fått en pressemelding som bekrefter dette (se link under).

Viasat rydder plass til en egen motorsportkanal med navnet Viasat Motor og lover mange timer livesending fra alle rundene.

Foreløpig er det noe uklart hva interesserte seere som i dag ikke har tilgang til Viasats pakker må gjøre for å få tilgang til den nye kanalen Viasat Motor. Kleppo forteller til Bike at det pågår en forhandlingsprosess om distribusjonsavtaler og at de vil komme tilbake med mer informasjon senere.

Skal sende infernalsk mye live
Det som derimot er klart er at når de nå har sikret seg rettighetene, så vil de klemme til skikkelig.
– Vi skal lage en dedikert motorsport kanal, så vi skal sende mye live. For oss er det selvfølgelig viktig. jeg har sett på sendeplaner og det blir infernalsk mange live timer. I tillegg skal vi se hva om vi ikke kan gjøre noe ekstra rundt Sturla Borch Fagerhaug.

Kleppo ser nemlig verdien av å ha en nordmann med i gamet.
Vi skal prøve å knytte litt interesse opp mot ham. Premier League ble jo ikke mindre interessant i Norge av at Solskjær ble hentet dit i sin tid.

Bike kommer tilbake med mer info så snart Viasat har mer å berette. Under kan du lese pressemedlingen i sin helhet.

Hva synes du om denne løsningen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser