MotoGP på Jerez i helga

Det kan bli en nervepirrende helg for alle som digger roadracing. På dagens andre fritrening var det Yamahas Jorge Lorenzo som hadde beste rundetid med 1.40.321. Å påstå at han knuste nærmeste fører, teamkollega Valentino Rossi, ville være å levere en stor overdrivelse, for Rossi kjørte inn på 1.40.364. Colin Edwards (bildet) var forøvrig tredje raskest med 1.40.584.

Live på Eurosport
Faktisk var det hele 11 førere som var innenfor ett sekund bak beste tid, så det bør være duket for et godt, gammeldags rotterace på søndag. Er du ikke så heldig å være på plass i Spania kan du trøste deg med at Eurosport skal sende live fra søndagens race.

Sendingene starter allerede klokken 09.45, men løpet i kongeklassen kommer direkte 13.15.

Klart for Sturla-show
Noe annet du kan glede deg til å følge er resultatene til den norske unggutten Sturla Borch Fagerhaug. Han kjører som kjent i «farmerklassen» Red Bull MotoGP Rookies Cup og har sikret seg 6. beste startspor i morgendagens løp. Han har gjennom hele vinteren vært blant de raskeste under testing og det må være lov å håpe på sterke resultater i helgens to løp. Rookies Cup kjører nemlig to løp i helgen. Et lørdag og et søndag, hvor startposisjonene bestemmes ut fra resultatene lørdag.

Har du av en eller annen grunn ikke tilgang til tv i helga kan du lese alt om løpet i MotoGP og Red Bull MotoGP Rookies Cup her på bike.no på mandag.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser