MotoGP med norske kommentatorer

Det kan programsjef i Viasat Sport Norge, Christian Ramberg, på det nærmeste garantere.
– Vi er i gang med å identifisere de vi ønsker å knytte til oss. Vi ønsker oss norske kommentatorer under både kvalifiseringer og løp og ellers vil det totalt sett på kanalen bli vekslet mellom svensk, engelsk og norsk. De viktigste og største rettighetene skal derimot sendes med norsk kommentering, og MotoGP er en av disse.

Hvem som skal kommentere vil han derimot ikke gå ut med foreløpig.
– Jeg verken kan eller vil si hvem det blir foreløpig. Vi er i en prosess hvor vi identifiserer hvem vi ønsker kom kommentatorer, men det er vanskelig å si når det blir klart.

Det som imidlertid er klart er at Ramberg vil avsløre dette på bike.no så fort det er klart.

Tar dette alvorlig
Sendingene fra MotoGP vil ellers være preget av at Viasat tar motorsport på alvor.
– Vi kommer til å sende alle treninger, alle kvalifiseringer og ikke minst løpene fra alle klasser. I utgangspunktet skal heller ikke reklameavbrudd bli et irriterende moment under sendingene. Dette er en betalingskanal og dette skal være et komplett tilbud til alle motorsportinteresserte. Det er det som er hele poenget med Viasat Motor.

Samtidig lover programsjefen at MotoGP heller aldri skal kollidere med, og bli vraket for andre idretter som tennis eller sykling.

Har støvsugd markedet
Christian Ramberg lover i så måte tidenes motorsatsning i Norden. For i tillegg til MotoGP, sitter han også på rettighetene til såvel Red Bull MotoGP Rookies Cup, som Pro Superbike i Sverige. To klasser som begge har norske førere i toppsjiktet.
– Jeg føler meg ganske trygg på at den jevne motorsportseer vil være fornøyd med vårt tilbud, for vi har vel omtrent støvsugd markedet for de beste og viktigste rettighetene.

MotoGP braker løs med nattløp på Losail-banen i Qatar 12. april og da gjenstår det å se om Viasat Motor vil levere varene. De foreløpige attestene fra våre lesere tydere i alle fall på optimisme. Her er noen sitater hentet fra bike.no etter den helgens test på Jerez:

Kawaboy: Veldig bra sending uten reklameavbrudd. De stopper heller ikke sendingen etter første målpassering og starter med opptak av en golfturnering.

Alltforraskgilera: Helt klart ståkarakter for Viasat Motor for overføringen….Som kawaboy sier; ingen avbrudd når det er som mest spennende – ikke kuttet sending på grunn av å vise opptak av tråsykkelracing fra i fjor sommer, og bra kommentatorer. Selv om jeg faktisk savner Rolf Kåre & co jeg da, men kansje det er på grunn av vanen.

Hva tror du om sendingene på Viasat Motor og hvem ser du helst at skal kommentere løpene?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser