Motocross tilbake på Eurosport

Den treårige avtalen inkluderer de 54 landene og 133 millioner husstandene som dekkes av Eurosport i Europa, i tillegg til de 16 landene i Asia-Stillehavsregionen.

Både MXGP, MX2 og MXoN vil bli kringkastet live på Eurosport 2. Eurosport skal også vise et 26-minutters sammendrag med høydepunkter produsert av Youthstream hver tirsdag etter søndagens MXGP.

2014-sesongen av MXGP starter 1. mars i Qatar og avsluttes 14. september i Mexico. MXoN arrangeres i Kegums, Latvia 28. september.

Valderhaug fornøyd med avtalen. 
Rolf Kåre Valderhaug i Eurosport Norge uttaler at motocross passer veldig bra inn i kanalens miks av sendinger. Eurosport Norge viser nå rundt 5000 timer sport i året, og har knyttet til seg hele 120 kommentatorer med ulik ekspertise. I skrivende stund jobber Valderhaug med å rekruttere de rette personene til å dekke motocrossbiten.

– Vi har Øystein Kjørstad i staben, og han har gjort en del FMX hos oss tidligere. Han har en rekke titler i både FMX, MX og enduro, så han har ekstremt bred og god bakgrunn, noe som er viktig i forhold til å kommentere tv-sendinger. Vi har også dialog med multi NM-vinner i MX Kristen Vangsbakken som en mulig kandidat. Han jobber i dag for NTG (Norges Toppidrettsgymnas) med ansvar for kommende MX-stjerner.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser