Motgang for Flathaug

En ting er å hevde seg i Norge, men Tyskland er noe helt annet. Det har mange norske toppførere fått erfare opp gjennom årene. Så også Henning Flathaug, som i helgen gjorde sin IDM-debut for året. Flathaug stilte i Supersport-klassen med sin Honda CBR600RR og fredagstreningen begynte greit nok; Hockeheimring er den første banen der Henning har kjørt fortere med sin 600-kubikker enn med den gamle 125-en. Tørrværstempoet var dog ikke høyt nok i forhold til de raskeste førerne.

Henning forbedret rundetiden på lørdagens første kval, men klarte ikke å kjøre raskere på den andre. Dermed ble det 22. og siste startspor på Oslogutten.

15. og 19. plass i finaleracene

Lørdagens race endte med 15. plass; sistemann av de som kom til mål. Gårsdagens løp gikk litt bedre, han holdt bedre følge med det øvrige feltet, men et par feil på slutten forårsaket at han datt ned til en 19. plass. Tyske Kevin Wahr vant begge løpene i helgen.

Nytt wild card i EM

Henning ser nå frem til å kjøre EM i Albacete, Spania, om to uker, der han nok en gang er innvilget wild card-status. Sannsynligvis blir dette årets siste racehelg for Henning og teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser