Minicrossere for barn

Torrot KIDS er en serie elektriske motorsykler for barn som ønsker å mestre offroad-kjøring og kjøring på asfaltert bane. Som en del av sin juniorsatsing blir WeeCar nå forhandler av de elektriske syklene til bruk i motorsykkelgrener som motocross, trial og supermotard for barn.

De elektriske motorsyklene fra spanske Torrot, som eies av GAS GAS, kan brukes til å kjøre konkurranser, men er registrert som leketøy og kan derfor også brukes utenfor bane. Syklene er designet for barn mellom tre og ni år, og kommer i ulike størrelser tilpasset forskjellige aldersgrupper: Torrot KIDS serie 10 er laget for barn mellom tre og syv år, mens KIDS serie 12 er for barn mellom seks og ni år. Beregnet kjøretid er 1-3 timer avhengig av program. Syklene har en motoreffekt på mellom 350W og 1.500W og maksimal hastighet på mellom 30 km/t og 52 km/t, avhengig av modell og aldersgruppe.

De ulike modellene kan utstyres med en trådløs, fjernstyrt kontroll som lar foreldrene begrense, omkonfigurere eller slå av kjøretøyet – alt gjennom en egen applikasjon på mobilen som er koblet opp mot minicrosseren. Gjennom mobilen kan foreldrene dermed kontrollere hastigheten helt ned i 4 km/t, koble på en foreldrekontroll, eller kutte strømmen til motoren. 

Prisene på Torrot KIDS starter på 17 995 kroner. For mer informasjon, se weecar.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser