Michelin og Norgesdekk med felles satsing

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter. Lang erfaring og mange innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene også av motorsykkeldekk. Dekkene til Michelin har en sterk posisjon hos motorsykkelentusiaster, og benyttes også av toppførere innen motorsport.

Norgesdekk er Norges største fabrikkuavhengige dekk- og felggrossist, og de har totalt seks lagre fordelt på strategiske plasser i Norge.  – Vi er landets ledende på dekk og felg til personbil, og vi vokser også sterkt på dekk til last, landbruk og industri. Nå ønsker vi å posisjonere oss, og satser på å ha tjue prosent av markedet for motorsykkeldekk innen 2018, uttaler administerende direktør Arne Stangeland i en pressemelding.

Norgesdekk og Michelin har nylig inngått en avtale om at Norgesdekk skal være Michelin-distributør fra 2017. Men også Duells fortsetter som Michelin-distributør her i landet. Norgesdekk har i flere år samarbeidet tett med Michelin innen flere andre produktgrupper.

Norgesdekk har ansatt Ronny Brunes som produkt- og salgssjef for motorsykkeldekk. – Det er med stor glede vi kan meddele at Ronny Brunes blir en del av vårt team og ledergruppe. Han har lang erfaring fra salg og bruk av MC, og har de siste seks årene vært country manager for Duells, som blant annet selger motorsykkeldekk, fortsetter Stangeland.

Norgesdekk vil fra våren 2017 ha motorsykkeldekk på alle sine seks lagre. Dekkene vil umiddelbart kunne bestilles via en nettbutikk for forhandlerne. God tilgjengelighet og hurtig levering er mottoet for satsingen.

Ronny Brunes betegner ansettelsen i Norgesdekk som en spennende utfordring. – Norgesdekk fremstår i dag som et innovativt og fremadstormende selskap, kjent for sin gode service og kjappe leveringer. Tidligere sett fra sidelinjen er det imponerende hva Norgesdekk har fått til. Jeg gleder meg til nå å være en del av selskapet og ta fatt på deres motorsykkeldekk-satsing, og jeg er sikker på at vi skal lykkes. Det har Norgesdekk gjort med sine andre satsinger, så her ligger det et visst press på meg, forteller Brunes, som startet i jobben i går.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser