Mer action på MC-Messa

Selvsagt blir det muligheter for å se alle nyhetene du har gått og siklet på siden i fjor høst, du kan prøve utstyr og klær, du kan ta på, sitte på, lukte på og nyte.

Ut med Gatebil
Nytt av året er at arrangøren har kastet ut bredsladderne fra gatebilmiljøet og satt av hallen til action og moro på to hjul. Og moro blir det garantert når kjente profiler som Pål Anders Ullevålseter, Ailo «bonebreaker» Gaup og Kai Børre Andersen skal gi gass på supermotardbanen. Alle tre er, eller har vært, i verdenstoppen i sine respektive grener og er det en ting som aldri forsvinner fra toppidrettskropper, så er det konkurranseinstinkt.

Men det er ikke bare toppidrettskroppene som kan få kjørt seg. Det er også satt av plass til en bane hvor ungene kan prøve barnecross og det bygges en testbane hvor du kan teste dine egne ferdigheter på sykkelen.

Bredt spekter

Av de store importørene er det faktisk bare Harley-Davidson og SPS som ikke er med i en eller annen form, så det er dermed duket for et bredt spekter av utstillere som vil tilby noe for enhver smak.

Joda, det er også mulig å spise og drikke mens du er der.

MC-messe er lidenskap og vi er derfor stolte av å være med på laget som offisiell mediepartner. I praksis betyr det at du bør følge med i Bike og på bike.no for å orientere deg om messa. I tillegg kjører vi kåring av Årets motorsykkel 2011 på messa og du som deltar kan vinne fine premier. Selvsagt har vi noen gode abonnementstilbud på lur også.

Ta med deg venner, unger og bekjente og kom på MC Messen 11.-13. mars. Vi garanterer mye moro!

Klikk her for messens offisielle nettsider.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser