Mc-rype med reisefeber

– Jeg vinner jo aldri. 40 kroner i Lotto på fem år er alt, så jeg trodde jo det var bare tull, da jeg ble oppringt og fikk fortalt at jeg hadde vunnet drømmeturen over alle, forteller en jublende glad Eva.

51-åringen stakk nemlig av med gevinsten i reiseoperatøren Explorifys storstilte konkurranse og det er ingen tvil om at premien falt i smak.

– Det å kjøre sykkel, og da selvsagt en Harley, på Route66 har stått som en stor drøm for meg i mange år. Nå gjenstår det bare å vente til avreisen neste sommer.

Fersk mc-lapp
Selv om nå er en ivrig motorsyklist har ikke et langt liv som biker bak seg. Riktignok er hun vel vant med motorsykler, men mc-lappen fikk hun først i 2008. Nå går fritiden med til å cruise rundt på norske veier sammen med kjæresten, straks anledningen melder seg. Hun nyter mc-livet langt unna skrivebordet hun vanligvis befinner seg bak på dagtid.

Route66 blir en opplevelse utenom det vanlige, men Eva har allerede sikret seg litt kjøreerfaring i USA.

– Vi hadde en mc-tur i USA i sommer. Det frister naturligvis til gjentakelse. Hele tiden er det så mye å oppleve der. Naturen er utrolig, forklarer Eva. 
– Hva er det beste og det verste med USA?

– Det beste er å sitte på sykkelen og se på alt som flyte forbi. Det verste, ikke noe, sier hun kontant.

Bare Harley
Fra første stund hun fikk lappen var det Harley Davidson for alle pengene. Den første sykkelen var en Dyna Fat Bob. Nå suser hun rundt på en Harley Wide Glide.

– Det har aldri vært noen annen mc for meg, avslutter den blide vinneren.

Bike gratulerer og ønsker god tur neste sommer.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser