MC Oslo får nye eiere

Pressemelding fra MC Oslo:

Etter snart 38 år som eier og leder av MC OSLO, sender Kåre Vaskinn stafettpinnen videre til nye drivere av den ledende forhandleren av BMW og Honda.
I idrettsverden sies det at man skal gi seg på topp, og 2020 var firmaets beste år noensinne. Det har vært viktig for meg å finne riktige eiere og leder for selskapet. Jeg er derfor glad for at Kim Harald Jøranli, en av mine nærmeste medarbeidere i flere år, overtar. Han har både erfaringen og de egenskapene som skal til for å lede selskapet, sier Vaskinn. Gründeren fortsetter å være involvert i MC OSLO som styreleder. Den nye daglige lederen, Kim Harald Jøranli, begynner i stillingen 6. april etter å ha vært salgssjef i selskapet siden 2017.

  • Det er med en viss ærefrykt jeg overtar stafettpinnen fra Kåre. Han har vært en utrolig dyktig sjef og har bygget opp et bunnsolid selskap. Jeg føler han har hatt en plan for at jeg én dag skulle ta over, og han har lært meg mye av det som skal til for å drive selskapet videre.
  • Jøranli kjøper en tredjedel av selskapet. Som medeiere har han fått med seg to MC-interesserte investorer, Andreas Martinussen og Erik André Vee.
  • Da alt ble satt på hold med Covid-19 fikk jeg tid til å plukke opp igjen MC-interessen. Det resulterte i både én, to og tre motorsykler. Jeg ble fullstendig bitt av basillen igjen, og på et tidspunkt var jeg ukentlig innom MC OSLO. Servicen er helt super, og jeg fikk veldig sansen for menneskene som jobber der. Da Kim Harald og Kåre spurte meg om jeg ville være med på eiersiden, tente jeg umiddelbart, sier Martinussen.
  • Martinussen jobber til daglig som administrerende direktør i eiendomsselskapet Solon Eiendom ASA. Inn i MC OSLO fikk han med seg en annen motorinteressert investor og industrimann,
  • Erik André Vee. Han er blant annet kjent for å ha bygget opp Øst-Riv AS, som ble solgt til Norsk Gjenvinning i 2019. Vee er ofte å se både på Rudskogen og Nürburgring, da som regel på fire hjul.
  • Da jeg var 16 år inngikk jeg en avtale med mor om at jeg aldri skulle kjøre motorsykkel igjen. Det spørs om ikke den avtalen står for fall nå, sier han med et smil om munnen.
  • Den nye daglige lederen og de nye eierne har ingen planer om å revolusjoner virksomheten. Driften fortsetter som før med de samme ansatte og de samme leverandørene,
  • som har vært viktige de viktigste suksessfaktorene.
  • Det er de ansatte som skaper denne bedriften og som gjør MC OSLO til et «maskineri» som systematisk leverer gode kundeopplevelser og resultater. Vi har evighetsperspektiv på denne investeringen. Noen synes det er gøy å eie en restaurant fordi de er interessert i mat og vin, mens vi elsker alt som har motor og to hjul, sier Martinussen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser