MC-messen har åpnet

Endelig er det messetid igjen. Besøkende, bransje og en rekke nye motorsykler kommer sammen. I år er det en ekstra optimisme som råder – en soleklar og hyggelig konsekvens av myndig­hetens avgiftskutt på nye motorsykler. Lave renter, myndighetenes ønske om å få flere tohjulinger på veiene, og svært mange nye og spennende modeller gir gode grunner til å besøke messen. På enkelte modeller kan prisreduksjonen være på godt over 40 000 kroner. I tillegg er også omregistreringsavgiften for brukte motorsykler kraftig redusert. Uansett er det positivt for alle mc-frelste sjeler. 

– Målsetningen i år er 20 000 besøkende.  Det er rundt 120 utstillere fordelt på 20 000 kvadratmeter, sier Tommy Larssen, som er prosjektleder for MC-messen. Foruten alt av MC-nyheter og trender vil  Norges FMX-ener André Villa, sammen med tre av sine internasjonale kolleger fra X Games, løfte stemningen til taket på Norges Varemesse denne helgen. De skal kjøre et spektakulært innendørs FMX-show. De høyeste hoppene vil være på opp til 22 meter. Villa har med seg profilerte show-kjørere som Bryce Hudson og Jamie Squibb. BMX-kjøring blir det også, for Villa slipper til fire BMX-kjørere som skal underholde sammen med de fire FMX-førerne.  

– Messen er større enn på mange, mange år, og med Villa & Co på laget bør dette bli veldig bra, sier Tommy Larssen til Bike. Åpningstidene er fredag 6. mars kl. 12-20, Lørdag 7. mars kl. 10-18, og søndag 8. mars kl. 10-17. Se ellers www.mcmessen.no. Bike finner du på stand C04-12

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser