Márquez: «Jeg ville ikke ha alt dette»

Få GP-førere har vært så suksessrike og kontroversielle som Marc Márquez. Han fortsetter å håve inn verdensmestertitler med Honda, og har en stabilitet som gjør den talentfulle føreren vanskelig å slå. Men suksessen har sine mørkere sider, som Márquez deler i intervjuet med tyske Speedweek

– Det er interessant, for fem år siden trodde jeg at livsstilen min aldri skulle endre seg. Jeg trodde ikke jeg ville trenge et stort hus, privatfly eller VIP-området i en nattklubb. Jeg ville ikke ha alt det, forteller Márquez. 

Márquez bor fortsatt i sin hjemby, et steinkast fra moren, men 25-åringen er blitt tvunget til å endre hvordan han lever og bor på grunn av all oppmerksomheten. 

– Livet fører meg i denne retningen. Jeg bygger for tiden et nytt, stort hus siden jeg må bevare min integritet. Iblant reiser jeg med privatflyet, spesielt om sommeren i Europa, siden jeg ikke lenger kan bevege meg like fritt. Jeg liker å reise normalt, men forestill deg bare alt som foregår ved Barcelonas flyplass i ferietiden – jeg mistet nesten et fly i fjor siden det tok så lang tid å gå gjennom folkemengden.

At Márquez er glad i en fest, har nok få unngått å få med seg, for den stort sett konstant smilende fyren finner normalt sett en unnskyldning for å feire. Men dette er blitt vanskeligere på nattklubben. 

– Jeg liker ikke å sitte ved VIP-bordet i nattklubben, jeg ville mye heller vært på dansegolvet med vennene mine, men det kan jeg ikke. Slik er livet blitt. Jeg liker det ikke, og jeg vil ikke ha det slik. Jeg savner det veldig, for jeg prøver fortsatt å være normal, og jeg bor i hjembyen min. Men jeg kan ikke være en helt vanlig gutt. Jeg er faktisk sosial og vil leve omgitt av mennesker, men er tvunget til å innse at det er umulig.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser