Marc Márquez på topp i FP 2

Riktignok hadde han delvis heng på Valentino Rossi da han satt den hittils beste tiden. Men en fjerdeplass i den første fritreningen, og så en første i neste, bærer kanskje bud om store ting.
Men det mange spør seg om er om nykommeren kommer til å blåse alle tittelhåp med grisete forbikjøringer, fulgt opp med straff, så som da han måtte starte bakerst i Valencia i fjor. Et løp han forøvrig vant (!). Og så blir det spennende om han kan ta inn situasjoner på samme måte som han gjorde på Moto2-sykkelen. Han virket å ha en nesten klarsynt evne til å redde nesten-avkjøringer. Uansett bør vi nok forberede oss på mange år med denne karen i fokus.

Støvskyer
Da det om dagen bygges stadion og slikt til et fopppal-VM i nærheten, blåser det enda større mengder sand enn vanlig innpå banen. Dette synes spesielt godt så fort en fører er noget utenfor idealsporet.
Noe bl.a. Cal Crutchlow mente var grunnen til at ikke Honda gjorde det bedre i går. I følge ham bruker Honda-førerne bakhjulet for å styre sykkelen mer enn andre. Det matcher ikke så godt med støvete baner, da det ender med fortsatt spinning, og ikke nok push ut av svingene.
Men Márquez fikk det jo til i dag, han?
Team-kompis Pedrosa, derimot, henger fortsatt litt etter. Det mumles om et lite småsjokk for spanjolen som alltid har vært nr.2 i teamet, og nå trodde han skulle være førstefører. Endelig "kvitt" Stoner, og så kommer det en jypling som stjeler all oppmerksomhet…
Men vi vet alle at en dårlig trening eller to, eller en semmer kval, ikke holder for å holde Dani unna pallen… 

Hva så med Rossi, Lorenzo og gutta?
Joa. Lorenzo 2, og Rossi 3.
Dessuten fulgte Cal Crutchlow opp med nr. 4 i dag. Og Bradl er fortsatt med, smågnagende på hæla til toppførerne, med en femtetid.
Dovi ga håp til den røde masse med sjette.

 

1. Marc Marquez
2. Jorge Lorenzo
3. Valentino Rossi
4. Cal Crutchlow
5. Stefan Bradl
6. Andrea Dovizioso
7. Dani Pedrosa
8. Nicky Hayden
9. Ben Spies
10. Alvaro Bautista
11. Bradley Smith
12. Andrea Iannone
13. Aleix Espargaro
14. Yonny Hernandez
15. Hector Barbera
16. Randy De Puniet
17. Karel Abraham
18. Danilo Petrucci
19. Hiroshi Aoyama
20. Lukas Pesek
21. Colin Edwards
22. Claudio Corti
23. Bryan Staring
24. Michael Laverty

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser