Mann tok stor risiko – fengslet og bortvist fra Isle of Man

Det er mange farer forbundet med Isle of Man TT, og dermed jobber arrangøren og funksjonærene så godt det lar seg gjøre for å øke sikkerheten. Dette fikk en 47-årig mann fra Bristol erfare under sitt besøk på øya. David Seager er blitt dømt til åtte uker i fengsel for å ha forstyrret alminnelig ro og orden og befunnet seg på en stengt vei – altså gått tvers over TT-banen etter at veien var stengt for racing. I tillegg til dette er han også bortvist fra øya.

– Denne dommen bør gi en krystallklar beskjed om at antisosial atferd mot tilskuere og funksjonærer og å befinne seg på en stengt vei ganske enkelt ikke kan tolereres, uttaler politiinspektør Derek Flint til Bristol Post. – Denslags oppførsel setter folk i stor fare, og vi kommer til å gjøre alt som står i vår makt for å støtte funksjonærenes omfattende arbeid.

Flint avslutter med en advarsel. Hvis det er noen som vurderer å bryte loven om stengte veier, så kommer domstolen fortsatt til å ha et strengt syn på dette. Og dette er høyst forståelig med tanke på de alvorlige konsekvensene som kan oppstå om noen skulle gå ut i banen under racene.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser