Mange pallplasser for Riska Motorsykkelklubb

Presseansvarlig Mats Haugland gleder seg over de svært gode resultatene til Riska Motorsykkelklubb under årets tredje Rogalandsrunde. I eliteklassen for herrer tok Sondre G. Haga seieren, Kjartan Mikkelsen sølv, Anders Paulsen bronse, og Daniel Tangen havnet på en 6. plass. I tillegg ble Seline Meling nummer to og Hanne G. Haga nummer tre i kvinneklassen, som ble vunnet av Huldeborg Barkved fra Vaulali Trialklubb. I klasse B havnet Mats Nilsen på 2. plass og Stian Paulsen på 4. plass. I klasse C fikk Sondre Winterhus 5. plass, mens Rakel Nilsen havnet på 6. plass i klasse rekrutt D.

På grunn av store nedbørsmengder ble forholdene ekstra krevende. Løypene hadde glatte steiner og mye gjørme. Men vinner Sondre Haga trosset forholdene og var veldig fornøyd med kjøringen.

– Jeg er fornøyd med at konsentrasjonen holdt konkurransen gjennom. Det var alt i alt en god dag som ga gode utfordringer, forteller han.

Førerne kjørte sju seksjoner tre ganger. I andre runde pådro Sondre Haga seg kun én prikk, og dette ble avgjørende for at han stakk av med seieren. – Jeg er sinnsykt fornøyd med andre runde! Da traff jeg bra på det meste, avslutter han.

Hanne G. Haga havnet som ovenfor nevnt på en tredjeplass i kvinneklassen. Til tross for pallplasseringen var hun ikke helt fornøyd med kjøringen. -Jeg er skuffet. Det var ikke mye som stemte, og jeg hadde ikke dagen i dag, forteller hun selv.

Neste helg kjører utøverne fra Riska Motorsykkelklubb andre runde i Norgescupen.
 
Foto: Annette Gilje Haga

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser