Løver, sand og nærmere førsteplassen

Fire dagers kjøring begynner å sette sine spor på deltakerne og stadig flere førere er teipet omtrent fra topp til tå. Verst er likevel ståa i det japanske laget, som for øyeblikket kun består av en mann. De andre har krasjet og skadet seg.

Det nordiske laget er enn så lenge skadefritt, derimot klarte Bike-redaktør Johansson å gå overende og måtte ty til en Ninja-rulle hans gamle Judo-trener ville fått tårer i øynene av. Brystet fikk seg likevel en såpass kraftig smell at han ikke lenger klarer å løfte opp sykkelen på egen hånd (som om han noen gang har klart det, norsk red.anm.).

Andreplass
Til tross for at GS Trophy er en «eventyrreise» der deltakerne søker gode individuelle og felles opplevelser, så er det samtidig spesialetapper der det er konkurranse mellom de ulike teamene.

Team Nordic er etter dagens spesialetappe fremdeles på andreplass, men denne deles med Team Sør Afrika, med Team UK på førsteplass. Den største forskjellen etter dagens spesialetappe er at det kun er 3 poeng opp til 1. plass. Det er svært tett mellom de fem første teamene og nå må både motivasjon, vilje og flaks være på vår side om vi skal vinne GS Trophy 2010, skriver Børre Skiaker i sin daglige rapport til Bike.

Hver dag er en drøm
Forøvrig har teamet hatt fantastiske kjøre- og naturopplevelser gjennom fredede reservoater, sandunderlag og tett skog. Hver dag er som en drøm, den starter med motorsykkelkjøring i flott natur i et spennende land og avsluttes med middag og sosialt samvær og resultater fra dagens spesial etapper, fortsette han.

– Vi vil også takke alle som har stemt på oss på Facebook, legger finske Jussi til. Team Nordic tok nemlig førsteplassen i konkurransen «dagens foto» og ga oss ekstra poeng. Sving gjerne innom Facebook igjen og stem igjen, for nå er det et nytt bilde å stemme på. Vårt bilde er fra en elvekryssing.

Mer om GS Trophy finner du på linkene under og en ny rapport kommer i morgen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser