Lekreste farger i MotoGP 2024

Johan Zarcos LCR Honda lekkert lakkert i hovedsponsor Castrols farger. Wed like!

Vinterpausen for MotoGP er snart over og LCR Honda vært de siste til å avduke teamfargene for MotoGP 2024. For første gang siden Takaaki Nakagami ble med i den fremste klassen med LCR i 2018, har Hondas satellitt-team to separate fargeskjema i år, en Idemitsu-sponset for Nakagami og en annen Castrol-sponset for Johann Zarco.

Generelt sett har det vært den italienske utstyrsprodusenten Givi som har vært hovedsponsor for det som nå er Johann Zarcos side av garasjen ( tidligere har det vært Alex Rins, Alex Marquez, og før det Cal Crutchlow’s), men det endrer seg i år ettersom Castrol er hovedsponsor og tar størst plass på #5-kåpen, i det minste for mesteparten av sesongen.

Det betyr også at Castrols farger dominerer kåpen, med berømte grønt, hvitt og rødt brukt i et mønster som ikke er ulikt det som ble brukt av LCR ved British Grand Prix i 2017, og da Castrol sponset Honda World Superbike-teamet fra midten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet. Det er bare å gratulere Zarco med det lekreste fargeskjema i MotoGP 2024!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser