Ledige banekurs-plasser på Våler

Stein Rømmerud, Dag-Steinar Sundby og Gorm Windingstad bør være kjente navn for den som har drevet med banekjøring i Norge de siste 10 årene og gjengen bak banekurs.no kjører i gang med nye runder i år.

Tirsdag den 8. juni er kurset forbeholdt BMW-eiere i et samarbeid med BMW Norge. For første gang arrangeres nemlig BMW Riding Experience her til lands, og interessen for kurset er høy. Mer informasjon om dette skreddersydde kurset for BMW-elskere på http://www.bmw-motorrad.no. PS: Du trenger ikke kjøre S1000RR!

Trygge forhold
De to påfølgende dagene åpnes det for «vanlige» motorsyklister på alle nivåer. Som vanlig er temaet for banekurs.no-kursene spennende momenter under trygge forhold. Instruktør Gorm Windingstad lover at deltagerne både blir sikrere motorsyklister og at de får underholdende timer på banen:
– Ja, vi får heldigvis svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne på våre banekurs. De får individuell oppfølging, masse banetid og ikke minst læring mens de har det gøy, understreker han.

Banekursene i regi av banekurs.no er forøvrig også ett av få slike arrangement som forsikringsselskapet If har godkjent som førerutvikling. Det betyr at du som forsikringskunde der trygt kan delta, uten å måtte tenke på redusert skadeutbetaling dersom uhellet er ute.

Mer informasjon og påmelding på www.banekurs.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser