Lazy Boyz markerer Harleys 120 år

CVO – det ypperste som finnes i Harley sortimentet

PRESSEMELDING

Lørdag 23. september fra 10:00-16:00

Vi ønsker å markere Harley-Davidsons 120 årsjubileum sammen med alle våre kunder. Lørdag den 23. september kliner vi som vanlig til med Rock & Roll, masse gode tilbud, mat og drikke. Går alt som vi håper, skinner sola og vi kan også vise frem flaggskipet 2023 Street Glide CVO som ble lansert i sommer. Signe Åsgård Band leverer garantert god stemning. Vi har også benytter anledningen til å rydde på lageret, og vi vil presentere massevis av deler til svært gode priser. Her bør det være gode sjanser for å gjøre et høstkupp. Velkommen skal du være.

MY23 Street Glide CVO og Road Glide CVO lansert
Harley-Davidson viser igjen at de vil ligge øverst på tronen, når det gjelder Premium Touring segmentet. To helt nye sykler ble lansert tidligere i sommer og vi håper at vi kan vise frem det første eksemplaret under Open House. Tilbakemelding fra pressens første testkjøringer er som ventet svært gode, og vi hadde besøk ev en dame fra Canada som allerede hadde hatt sin Street Glide i flere uker. «Bare vent til du får teste den i sport kjøremodus», var hennes klare melding. Vi gleder oss til det skjer.

Høsttilbud på et lite utvalg av 2022 Pan America og Nightster 975
Vi har sikret oss et begrenset utvalg 2022 Nightster 975, basismodellen Pan America og Pan America Special. Kontakt oss for et jubileumstilbud det «brummer» av.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser