Kyssesyke stoppet Berthelsen

Sesongforberedelsene har vært helt optimale for Carl Berthelsen(34). Roadracingføreren fra Kristiansand har trent under den spanske solen i vinter med kjemperesultater og hadde all grunn til optimisme før helgens sesongstart i Tyskland. Han hadde også fått opp et tempo på sin Suzuki GSXR1000 som han aldri tidligere har vært i nærheten av.

Nå har dessverre et virus (kyssesyken) satt en stopper for sesongdebuten i Tyskland. Meningen var nemlig at Berthelsen skulle kjøre helgens IDM-løp på Lauzitzring.

Må være i ro
Nå må han holde seg helt i ro de neste ukene for å håpe på at viruset slipper taket sånn at han rekker neste løp i IDM 17. mai og NM-åpningen på Rudskogen 24.mai.
– Dette passet utrolig dårlig, sier Carl, men vet samtidig at han får gjort lite med situasjonen. Nå skal jeg kun ha fokus på å bli frisk og gjør det som må til for at dette ødelegger minst mulig av sesongen.

Carl og teamet fikk gjort en meget bra jobb i vinter da de trente på forskjellige baner i Spania. Dette grunnlaget kan vise seg å bli ekstra viktig nå som det blir et lengre opphold fra sykkelen enn planlagt.

Bike ønsker Berthelsen god bedring!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser