Kongepkalvinneren satser hardt

Pressemelding: Etter å tatt hjem kongepokalen i norsk superbike i 2007 har Norvald bestemt seg for at flere pokaler skal hjem på hylla i hans nye hjemby Moss. Flere sammenlagtseire i NM er ikke å forakte, men for den ambisiøse nyutflyttede vestlenningen lokker det nå med større utfordringer.

Både motorsykkel og bil
Derfor er en satsing på Skandinavias heftigste serie ProSuperbike/STCC det naturlige valget. Dette er en serie bestående av 8 eller 9 løp i hhv Sverige og Norge. I STCC konkurreres det både i bilklasser og motorsykkel-klassen ProSuperbike.

Til STCC-løp kommer et sted mellom 15 og 40 000 tilskuere, slik at også rammebetingelsene er optimale for fantastiske racingopplevelser. Innen bilklassen har Norge i år hatt med Tommy Rustad. STCC-serien vil i 2008 bli vist direkte på SvT.

Vil til IDM
Videre vil Norvald om økonomien tillater delta i hhv IDM, som er det åpne tyske mesterskapet – hvor det er stor internasjonal deltagelse, bla med de norske toppførerne Kai Børre Andersen, Carl Berthelsen og Tage Solberg. Samt at vi har en drøm om å benytte Norvalds wildcard til å delta i en VM-runde i superbike.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser