Klart for racingmoro på ACR

Ja, i hvert fall hvis vi ser bort fra supertalentet Sturla Borch Fagerhaug. Og spesielt i Superbike-klassen kan det være duket for noen durabelige oppgjør. Forrige runde ble en utklassing av Kai Børre Andersen, siden både Norvald Haalang og Kim Arne Sletten måtte starte bakerst i feltet.

Nå er begge med under både trening og kval og det kan bety hardere kamper i teten. I tillegg er Ole Bjørn Plassen tilbake etter skade og han rapporteres å kjøre fort under trening.

Det blir også spennende å se om Helge Spjeldnes kan følge opp dobbeltseieren fra Rudskogen eller om noen av rivalene har funnet vinnerformelen siden sist.

Hva gjør Caroline?
I 125 GP er det nok duket for en Flathaug vs Gulliksen-duell igjen, men bak lurer veteranen Geir Holmberg. Kan rutine tukte ungdommelig pågangsmot?

Det blir også veldig spennende å se hva Caroline Olsen i Rookie 600 kan finne på. På sitt beste kan du kjøre fletta av de fleste i klassen, men så var det dette med å holde seg på hjulene da. Uansett, ingen av hennes mannlige konkurrenter bestrider at 19-åringen kan være ubehagelig rask og vi gleder oss til å se hva hun klarer på ACR.

Hvem tror du vinner de ulike klassene?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser