Klart for Norgestreffet

Evjemoen, kanskje best kjent for mange som militærleir, er stedet arrangørklubben Road Runners MC har valgt å legge Norgestreffet 2009 til. Klubben har lang erfaring i å arrangere motorsykkeltreff og innehar fortsatt besøksrekorden i Norgestreff-historien med sine 2 733 deltakere i 1999.

Og tror du arrangørklubben bare har hvilt på lauvbærene siden den gang, tar du feil de har lenge planlagt årets treff og har mange godbiter på skrytelista.
– Vi skal selvfølgelig ha mye fet musikk på treffet. Det blir faktisk Rolling Stones a la «Margquee Band» – det blir AC/DC a la «Nobodies og sist men ikke minst blir det en lørdagsettermiddag med et Pink Floyd band det går gjetord om. Det sier lederen for Norgestreffet, Ase Uleberg.

Gammeldags treffstemning
– Vi har derimot ingen STORE navn eller nyheter, men vi har en fantastisk treffplass der alt av fasiliteter er på plass. Det vi jobber med er å lage en god gammeldags treffstemning og ha skikkelig god kvalitet på mat, øl, vakter, fortsetter hun.

– Ting skal fungere. Aktiviteter kan bestilles inne i leiren og det vil være et eget firma firma tilstede som driver med rafting, klatring osv. Vi har et supersosialt sentrum midt på treffplassen – her tror vi det kommer til å bli FEST og moro hele døgnet.

For dere som leter ette tilbud vil Yamaha, Intersport, LilleRolf og Primuskongen skal ha salgsboder og service til treffdeltagerne.

Damene styrer skuta
En kuriositet er det også at formannen i arrangørklubben er Gro Uldal og lederen for Norgestreffet er Åse Uleberg. Det er kanskje ikke så ofte at damene styrer skuta i dette miljøet. (Kanskje er det ingen bakdel heller, når sant skal sies. red.anm)

Skal du på Norgestreffet?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser