Klart for Nordic X Elements

Glem Hjallis, Kuppern og Trine Hattestad. Nå skal endelig Bislett Stadion får besøk av en ny type helter. Lørdag 14. juni er det nemlig klart for en kjempefest for alle som er et fnugg interessert i ekstremsport på sitt beste.

Verdenseliten samlet
Nordic X Element har nemlig samlet verdenseliten i sine respektive idrettsgrener og i spissen for det hele står vår nye nasjonalhelt, Ailo Gaup. Den regjerende verdensmesteren i FMX har invitert flere fra verdenseliten til halsbrekkende hopp på Bislett. Navn som Kenny Bartram, Derek Burlew, Ronnie Faisst, Gabriel Villegas, Fredrik Johansson, Massimo Bianconcini og Øystein Kjørstad er kanskje ikke navn Ola Nordmann allerede vet om, men alle leverer stunt folk garantert vil huske etter denne kvelden.

Og Ailo er ikke den eneste norske representanten som har hentet inn topp motstand. Også Adil Dyani, verdenskjent skateboarder, har huket tak i X Games-vinner Pierre Luc Gagnon til en duell Norge ikke har sett maken til. I tillegg møtes også Norges beste streetskatere til «best trick konkurranse».

Som om ikke det var nok blir det også oppvisninger med dirtjump og trial.

Pyro og dj
Mellom hoveddelene i Nordic X Elements blir stemningen holdt ved like av gode dj´s, pyroshow og kjente speakere. Kanskje kommer det en og annen kjent artist på scenen også…

Liker du luftige svev og adrenalinfylt action er Bislett Stadion stedet å være 14. juni klokka 20.00. Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser