Klart for «King of Snow»

Endurofører Gjermund Frostad fra Lier kan fortelle at hele 200 har meldt seg på til arrangementet «King of Snow» på Meren førstkommende lørdag.

Så det er tydelig at selv ikke OL i Torino hindrer de to- og firehjulsfrelste i å delta på dette vakre vintereventyret.

Det er klasser for store og små, nybegynnere, de mer drevne og også for damer. En egen barnebane er anlagt, og der serveres pølser til de håpefulle tohjulsførerne. For de ATV-frelste, starter denne kjøringen kl. 12.00.

Innsjekk starter allerede fra 08.00 lørdag morgen, og fullstendig program finner man på hjemmesiden www.minicross.no. Der er det også kart og veibeskrivelse fra alle himmelretninger.

Parkeringsplass er det i mengder for alle deltagere og de forhåpentligvis mange tilskuerne som vil ankomme i løpet av morgenen og formiddagen. Det er sørget for rikelig tilgang på mat og drikke via to separate kiosker på området.

Som tidligere nevnt vil den velkjente radiostemmen Jørgen Slips sy sammen arrangementet med informasjon om alle løpene, men også sikkert med underholdende sidekommentarer til glede for alle på og rundt banene. Det fristes også med en oppmerksomhet til både eldste deltagende fører, og den av deltagerne som har lengst reisevei.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser