Klart for Gultvedt Grand Prix

Løpet skulle egentlig blitt arrangert 5. september, men regnværet sørget for utsettelse til 19. september. Men selv med denne ukas høljregn er arrangøren Nmk Follo nå klar til å ta i mot 350 førere.
Jepp – 350! Trehundreogfemti motocrossførere stiller på Gultvedt Gård, og skal få boltre seg på en nyanlagt bane som harves over dagen etter.

Banen anlegges på familien Gultvedts jorder ved dugnadsinnsats av klubbmedlemmer, og er arena for noe ganske så unikt i norsk motorsport. 
Dette arrangementet går faktisk over kun en dag. Da er det riktig så imponerende å konstantere at alle klasser kjører to heat i løpet av denne lørdagen. Samt at det er trening for alle på morgenkvisten.

Og apropos klasser: Her stiller det førere i et aldersspenn få sportsarrangementer kan komme i nærheten av. Jenter og gutter på fem år starter ballet, og besteforeldre på 60+ kjemper om heder og skryterett i Old Boys-klassen. I klassene mellom disse kan vi få med oss alt fra de mest lovende unge til eliten. 

Dette er som nevnt ganske så unikt i norsk motorsportsammenheng. Spesielt med tanke på at så sent som for få uker siden ble det besluttet å avlyse Lag-NM på grunn av for få påmeldte. Atter en gang. Men hvert eneste år er det stinn brakke på jordene nede i Ås. 

Det meldes om gratis inngang, proff speaker, grillmat, og en helt spesiell god stemning.

Tidsskjema, veibeskrivelse og så videre fInner du på klubbens hjemmeside, www.nmk-follo.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser