Klart for Crossboard på Kongsberg

Den kombinerte grenen Crossboard så dagens lys en dag i januar 2003.
– Vi skulle egentlig diskutere andre forslag med Peer Bakke hos Kongsberg Skisenter, men sammen med han fant vi kjapt ut at denne nye grenen ville være spennende for både utøvere så vel som publikum, forteller arrangørklubben Crossover Sports.

Internasjonal presse
Og siden 2003 har grenen vært et fast årlig innslag i Kongsberg Skisenter, hvor blant annet tyske magasiner og spanjoler har reist ens ærend for å overvære arrangementet.

Tre forskjellige utøvere har vunnet Crossboard gjennom tidende og det er Lars Ole Granhaug som også i år må finne seg i å være favoritt.
Hele tre ganger har han vunnet, mens utfordrer Kjetil Kvilhaug vant i 2005 og skulderopererte Ailo Gaup vant i 2003. Gledelig for året er
at Øystein Kjørstad gjør comeback under Crossboard.

Du kan få bli med!
Crossboard er en invitasjonskonkurranse, men nå åpner altså Crossover Sports for at du kan få den siste reserverte plassen. Behersker du snowboard (boardercross) og motorsykkel (motocross), kan du nå «søke» om å få bli med.

Send en mail til sofamotorx@yahoo.no med kopi til kjell@fmx.no hvor du forteller litt om deg selv. Hva slags sykkel og brett du har, hvor lenge du har kjørt cross og brett, og om du eventuelt har vært med tidligere. Husk at du må ha godkjent crosslisens.

Den aktuelle kandidaten vil bli kontaktet av Crossover Sports.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser