Klar tale!!

Guy Martin har vært en av de mest ekstroverte stjernene i den mest ekstroverte racingen på jord: Road racing. I et TV intervju forleden kom han med et par ganske oppsiktsvekkende uttalelser som ikke nødvendigvis er egnet til å skaffe ham flere venner. I hans siste bok: «We Need to Weaken the Mixture» utelukker han en retur til Isle of Man TT – en avgjørelse som ikke er egnet til å forbause, tatt i betraktning hans mange intime kontakter med geografien på øya.

I intervjuet sier han: «Jeg blir fremdeles spurt om ikke jeg skal tilbake og når folk stiller det spørsmålet viser de bare at de overhodet ikke forstår motivasjonen som kreves for å kjøre løp på et slikt sted.»
«Å komme tilbake var det jeg gjorde og det var ålreit – på et vis. Men – det er ikke god nok grunn til å kjøre TT. Det er ikke en gang en grunn, langt mindre en god en. Når jeg ser på enkelte førere ser det ut til at det er nøyaktig det de gjør: Kommer tilbake til øya. De kommer ikke tilbake for å vinne.»


Videre: «Det kan være at de årene jeg kjørte der på en måte definerer meg hos enkelte mennesker, men det er ikke hvordan jeg definerer meg selv og det har ikke vært det på flere år. Jeg vil langt heller ha en dag i Monkey World sammen med døtrene mine!»
Etter å ha fulgt med på hva han har vært utsatt for gjennom store deler av karrieren hans og sett hva han har utsatt seg selv for er det bare en ting å si: Talt som en mann!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser