Klar for messe?

2007 kommer etter alt å dømme til å bli tidenes beste motorsykkelår. Allerede nå fortelles det om smekkfulle lister på kjøreskoler, rekordsalg av nye motorsykler og en generelt stor optimisme i bransjen. Det siste kan du selv få oppleve hvis du besøker årets store begivenhet i helga. Her kommer noen godbiter du kan få oppleve:

– Har du ennå ikke sett smykket Ducati Desmosedici RR? Den blir selvfølgelig utstilt i Lillestrøm, og for snaue 580 000 norske kroner blir den din. Som om ikke det var nok fra Ducati så stiller de også ut det nye fantomet 1098. Råere blir det ikke!

– Ny bestselger fra Honda? Nye CB 600 F Hornet har fått en helt ny drakt og har også gjennomgått en rekke andre forandringer. Modellen vil selvsagt bli å se på standen til Honda.

Vinn en sykkel til 147 900!
– Digger du hissige runder på banen eller herlig svingete landevei? Da bør du ta en titt på nye Kawasaki ZX-6R! Den er selvfølgelig utstilt hos Kawasaki og prislappen ligger på 147 900 kroner. Et langt billigere alternativ kan være å besøke Bikes stand på messen. Vi trekker nemlig ut en heldig vinner blant våre abonnenter som vinner denne sykkelen. Alt du trenger å gjøre er å være abonnent. Snakk om billig sykkel!

– Se, men ikke kjøpe. Det er faktisk er riktig beskrivelse av Yamaha R1 akkurat nå. Yamaha er nemlig allerede utsolgt for denne modellen, men et slikt vakkert objekt må selvsagt beskues uansett!

– Liker du heftige hopp? Da bør du sjekke ut miniseminaret til Ailo Gaup. Hver dag klokken 12 snakker den flyvende samen om livet som fugl.
Kai Børre Andersen vil hver dag klokken 14 fortelle om livet i verdenstoppen i roadracing. Kjenner vi den karen rett, bør du ikke gå glipp av det. Det vil også holdes andre miniseminarer i løpet av helgen, så sjekk ut messebladet du får ved inngangsdøren.

Dessuten finner du alt du trenger av utstyr til den kommende sesongen, og da mener vi alt. Vel bortsett fra Harley Davidson og Buell da. De går som kjent sine egne veier, og vil i år ikke bli å finne på en av årets viktigste begivenheter.

Alt dette og mye, mye mer kan du oppleve hvis du tar turen til Lillestrøm 9.-11. mars. Vi sees vel?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser